AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Gespreide betaling

A.M.W. Grafzerken heeft als enige in Nederland een regeling getroffen voor de financiële afhandeling van het verliezen van een geliefde. Hierbij gaat het om een grafmonument die u bij ons ook op afbetaling kunt aanschaffen.

Wij krijgen steeds vaker met mensen te maken die om deze regeling vragen, omdat het aanschaffen van een grafmonument aardig prijzig is. Tevens geven mensen ons te kennen dat ze soms hun geld op dit moment beter aan andere doeleinden kunnen besteden. Vandaar dat wij deze regeling hebben opgestart.

U kunt een afspraak met ons maken over alle mogelijkheden omtrent de aanschaf van een grafmonument en de betalingsvormen. Wij zullen dan met u uw wensen bespreken.

Wat zeggen mensen over A.M.W. Grafzerken:
Hoi aart,
via deze weg willen wij met zijn alle u bedanken, voor het plaatsen van het graf bij onze moeder! We zijn erg onder de indruk en vinden het bijzonder mooi, er zijn eigenlijk geen woorden voor! Het is ook super netjes geplaatst! Alles is ook heel netjes gegaan. Vragen worden netjes beantwoord en helemaal na wens wat jezelf wilt alles is mogelijk! Als je een steen zoekt dan heb je nu het adres gevonden! Zonder twijfel! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen!
Vr groet Fam van den hout