AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Gespreide betaling

A.M.W. Grafzerken heeft als enige in Nederland een regeling getroffen voor de financiële afhandeling van het verliezen van een geliefde. Hierbij gaat het om een grafmonument die u bij ons ook op afbetaling kunt aanschaffen.

Wij krijgen steeds vaker met mensen te maken die om deze regeling vragen, omdat het aanschaffen van een grafmonument aardig prijzig is. Tevens geven mensen ons te kennen dat ze soms hun geld op dit moment beter aan andere doeleinden kunnen besteden. Vandaar dat wij deze regeling hebben opgestart.

U kunt een afspraak met ons maken over alle mogelijkheden omtrent de aanschaf van een grafmonument en de betalingsvormen. Wij zullen dan met u uw wensen bespreken.

Wat zeggen mensen over A.M.W. Grafzerken:
Beste heer Moesberegen
Ook via het gastenboek wil ik u namens mijn moeder maar ook namens de hele familie bedanken voor de prettige wijze waarop u ons in deze toch moeilijke tijd ter zijde heeft gestaan met de keuze van een grafzerk voor mijn vader.
De zakelijke insteek met een warme menselijke touch heeft ons aangesproken.
De levering en plaatsing van de steen werd professioneel uitgevoerd. De vaas die ontbrak werd u dezelfde zaterdag alsnog met spoed geleverd.
Al met al een prima zakelijke dienstverlening die ook door ons aan andere zal worden aanbevolen.

Bert Honing, namens de familie Honing