033-2340358

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Informatie

A.M.W. Grafzerken is gespecialiseerd in levering, plaatsing en onderhoud van Grafstenen, Grafzerken, Grafkelders, Grafmonumenten en Urnen.

Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Grafkelders, Grafstenen, Grafzerken, Grafmonumenten, Urnen, Columbariumplaaten voor urnenmuur, Urnenkelders, Gedenkplaten op graniet en in glas, Kindersteentjes, Monumenten met ertsen of laser en eigen ontwerpen. ( van de klant zelf )

Tevens verzorgen wij ook columbariumplaten, tijdelijke grafbedekking, losse naamplaatjes, vazen, lantaarns, foto’s in porselein en accessoires.

Onze monumenten zijn al verkrijgbaar vanaf 250,-- Euro. ( algemeen graf )

Wij beschikken over uitgebreide fotoboeken, met daarin afbeeldingen van grafwerken die standaard leverbaar zijn. Ook hebben wij van het meest gangbare natuursteen soorten een monster klaarliggen.Granietsoorten zijn: Impala, Royal Impala, Zwart, Labrador, Himalayan, Dakota, Aurora, Emerald Green, Orion, en Paradiso.

Op uw verzoek komen we graag (uiteraard geheel vrijblijvend) met onze voorbeelden bij u thuis. U kunt dan rustig en ongedwongen de diverse mogelijkheden met ons bekijken en bespreken. Langskomen kan ook op ons woonadres in Woudenberg, waarbij in huiselijke sfeer alles kan worden besproken en de diverse mogelijkheden rustig kunnen worden bekeken. Hier is ook een beperkte voorraad aanwezig. Tevens kan er een bezoek worden gedaan aan de plaatselijke begraafplaats. We houden daarbij altijd rekening met uw wensen, ook afwijkende grafwerken en geheel eigen ontwerpen zijn leverbaar.
Wij verzorgen voor u het hele traject van juiste maatvoering, materiaaldikte, fundering, tekst aanbrengen, vergunning aanvragen en deskundig plaatsen.

U bepaalt welk lettertype u wenst en natuurlijk mogelijk is. Niet elk lettertype is geschikt om te stralen, u kunt dan altijd nog kiezen uit verschillende andere technieken zoals laseren en etsen. Wij kunnen elke tekst in welke taal dan ook aanbrengen op zowel de letterplaat als de liggende zerk, dekplaat, bij te plaatsen monumenten of persoonlijke herinneringen. Vervolgens maken we met u een afspraak over het tijdstip van plaatsing. Het plaatsen van uw grafwerk of grafzerk gebeurt door ervaren gekwalificeerde mensen en apparatuur.

Een grafwerk staat altijd buiten en is dus gevoelig voor de diverse weertypes, ook als het is uitgevoerd in een harde granietsoort. Graniet zal niet “versuikeren” of verweren, maar heeft wel (schoonmaak)onderhoud nodig.
Een onderhoudscontract kan daarbij uitkomst bieden.
U kunt deze ook bij ons afsluiten, dan zorgen wij dat het grafwerk 2x per jaar wordt schoongemaakt en er weer netjes en recht bijligt. Zelfs de letters worden zonodig opnieuw gelakt en onkruid en verdorde planten en bloemen verwijderd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de staat waarin het grafwerk verkeert en iedere bezoeker of voorbijganger altijd een verzorgd monument aantreft.
Dit kan al vanaf slechts 50,- Euro per jaar.

Voor een compleet prijzenoverzicht kunt u het beste contact met ons opnemen en zodoende uw wensen met ons bespreken.
Dit kan natuurlijk via e-mail, telefoon of d.m.v. een persoonlijke afspraak. Onder de knop Contact ziet u al onze contactgegevens.

Wat zeggen mensen over A.M.W. Grafzerken:
Prachtige steen en mooi geplaats
Ben blij dat ik bij dit bedrijf terecht bent gekomen
Alles goed en zeer netjes verzorgd
Primaaaaa