033-2864650

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Klantreacties

Heeft u een goede ervaring met A.M.W. Grafzerken? Plaats dit dan a.u.b. in ons gastenboek.

Ook een bericht plaatsen?

Er staan 126 berichten in het gastenboek.

 • familie garretsen versteeg 13-10-2017

  Wij hebben een steen voor ons moeder gehaald we werden vriendelijk ontvangen koffie en thee erbij een mooi steen uitgezocht de letters en foto erbij de steen had meneer nog liggen we waren zaterdag geweest en dinsdag was de steen al op zijn plek bedankt voor de snelle en goede levering

 • De Leeuw - Verheij 22-09-2017

  Een grafsteentje voor ons zoontje dat we zelf hebben samengesteld. Dat was het mooie resultaat na een bezoek aan AMW Grafzerken. We werden fijn geholpen, er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Ook goede tips waardoor we ons idee konden bijstellen.
  We hebben het heel erg gewaardeerd dat we zelf mee mochten helpen bij het plaatsen van het grafsteentje. Dat was voor ons een bijzonder moment.
  Bedankt Aart!

 • Maas-Pinas 21-09-2017

  Bij binnenkomst op de zaak was het meteen duidelijk dat we aan het juiste adres waren voor een persoonlijk en zeer prettig stuk maatwerk. We werden erg goed geholpen en verlieten met een gerust gevoel de zaak.
  Het monument is inmiddels geplaatst en het is een mooi stukje vakwerk en precies zoals we het ons hadden voorgesteld!

  We hebben dan ook al heel wat mensen verteld over deze goede zorgen en prachtig vakmanschap!

 • Arpine 13-09-2017

  Wat een uitstekende service verzorgt Aart. Zowel de desbetreffende familie, als wij zijn erg te spreken over de flexibiliteit en vakmanschap van Aart. Nogmaals vriendelijk bedankt voor alles!

 • José en Riet Van de Kraak 28-08-2017

  Nadat onze moeder was overleden hebben wij kontakt gezocht met Aart en een mooie steen uitgezocht.Aangezien de financiële middelen beperkt waren heeft Aart erg zijn best gedaan om mee te denken,wij waren met alle hulp van Aart erg geholpen. De steen is inmiddels geplaatst en wij zijn erg blij met het resultaat. Wij zijn Aart dankbaar voor alle medewerking ,en zullen hem ook ten zeerste aanbevelen bij andere.Aart nogmaals bedankt Riet en José van de Kraak.

 • Huib van Gene 18-05-2017

  Omdat mijn moeder in een bestaand graf bijgeplaatst is, moest de grafzerk met haar naam aangepast worden. Tijdens het verwijderen is de bestaande steen door vorst gebarsten, dat kan gebeuren. Aart heeft hier niet moeilijk over gedaan en een nieuwe steen met de bijbehorende inscripties op zijn kosten geplaatst. Ik vind dit heel erg coulant en service gericht. Uiteindelijk ziet het graf er heel netjes uit en ten volle tevredenheid van de familie. Wij zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding maar bovenal op de uitstekende service. De contacten waren heel gemoedelijk met een lach en af en toe een traan. Wij bevelen AMW Grafzerken aan bij die mensen die in droeve tijden een respectvolle afsluiting van uw dierbaren gaan regelen.

 • co schep 16-01-2017

  ik bedank u voor het helpen bij de grafsteeen van mijn moeder en heel erg bedank dat u mijn geholpen heb ook bij het plaatsen van de grafsteen dat u meegeweest ben en ook bedank dat ik dat in een paar keer mocht betalen bedankt namens co schep uit lopikerkapel

 • Sandra Kallemein-Stolk 14-01-2017

  Wat een bijzonder bedrijf en wat een vakman! Hele fijne ervaring gehad voor wat betreft meedenken, service en zeer warme ontvangst.

  Super bedankt voor alles!

  Groet!

 • Brigitte Chin-Chan-Sen 24-11-2016

  Na het onverwachts overlijden van mijn moeder moesten we op pad voor een grafsteen voor mama. Ik had de taak op me genomen om rond te gaan kijken en ik kwam met google-en op deze website terecht. Ik zag vrij snel de juiste steen en ik heb meteen Aart gebeld voor wat informatie.
  Aangezien ik uit een groot gezin kom, moest ik het eerst overleggen met mijn broers en zussen. Zij moesten uiteraard ook deze steen mooi vinden.
  Ook het financieel plaatje was belangrijk. Ik ben met mijn oudste broer onlangs bij Aart langs gegaan om de steen te bekijken. Wij hebben bij de grafsteen ook een mooie bijpassende granieten grafzerk en vaas uitgekozen.
  Het grafmonument is vandaag geplaatst en ik ben er meteen naar toe gegaan om witte rozen in de vaas te doen.
  De zon scheen en bij de traan kwam ook een glimlach omdat ik wist dat mama dit prachtig gevonden zou hebben!

  Dank je Aart voor de supersnelle en vriendelijke service!
  Wat ik jammer vind is dat ik geen foto van de steen bij mijn reactie kan plaatsen. Deze had voldoende ''gezegd'' :)

 • Anja van Huijgevoort 10-11-2016

  Kort na het overlijden van onze moeder via Google bij grafzerken.com terecht gekomen omdat er foto's op stonden van grafmonumenten die ons meteen aanspraken. Prijsopgave gevraagd en per omgaande gekregen. Uiteindelijk Aart thuis laten komen en een grafmonument samengesteld met super advies. Zijn kennis en betrokkenheid is ook erg hartverwarmend. Kordaat, vriendelijk en een man van zijn woord. Duidelijke communicatie, kortom dik tevreden en het monument van onze moeder is prachtig....Dank voor de goede service en voor mensen die op zoek zijn naar een grafmonument hier wordt het zeker geen teleurstelling:-)

 • kees 06-11-2016

  Aart heeft bij mijn vader het graf opgeknapt
  en is hart stikke mooi.

 • A. Nonkes 03-11-2016

  Beste Aart,
  Namens mijn familie wil ik je heel hartelijk bedanken voor je adviezen bij het kiezen van het monument. Doordat je alle tijd voor ons had, hebben we in alle rust een weloverwogen beslissing kunnen nemen.
  De familie is zeer tevreden.
  De afwerking en plaatsing getuigt van vakmanschap.
  Nogmaals hartelijk dank.

 • co de boek 01-11-2016

  Geachte Aart
  wil u graag bedanken voor de mooie steen voor ons moeder

 • Aukje , namens mw Voortman 31-10-2016

  Mijn zus,die door meerdere tia's slecht te verstaan is,heb ik bijgestaan met het uitzoeken van 2 grafzerken.We zijn meerdere keren bij Aart Moesbergen geweest,wat ons trof was het geduld en toewijding,en inventiviteit.
  We zijn geweldig geholpen en hebben naar volle tevredenheid 2 grafzerken kunnen uitzoeken,ook zijn ze beiden keurig geplaatst.
  We kunnen u dit bedrijf zeker aanbevelen

 • Familie Erisman 05-10-2016

  Beste Aart, wij zijn erg tevreden over de verzorging en het opknappen van ons steentje van onze dochter op begraafplaats Lambalgen. Het ziet er weer mooi en schoon uit.
  Dank je wel voor je tijd en goede adviezen.

  Groetjes familie Erisman.

Vorige   1 2 3 4 ... 9   Volgende