033-2864650

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

AMW Grafzerken is van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Klantreacties

Heeft u een goede ervaring met A.M.W. Grafzerken? Plaats dit dan a.u.b. in ons gastenboek.

Ook een bericht plaatsen?

Er staan 133 berichten in het gastenboek.

 • Antoinette Vos 25-11-2018

  Beste Aart,
  Bedankt voor het mooie resultaat
  Het was echt prettig hoe je met me mee dacht en ook hoe snel je reageerde op mijn vragen.
  Het resultaat is echt heel mooi en niet duur, ik ga nu met een prettg gevoel naar het graf toe
  Heel erg bedankt
  Antoinette Vos

 • els de Groot 30-08-2018

  Wij hebben heel prettig contact gehad met Aart.Er werd met ons mee gedacht en t uiteindelijke resultaat is heel mooi geworden, Dit is een kleinschalig bedrijf, maar daardoor ook minder commercieel dan de ''groten''.Na t overlijden van mijn man kreeg ik zelfs reclamefolders van de bekende steenhouwers in de omgeving.Uiteraard is t zakendoen maar dit viel bij mij echt verkeerd.Aart is een heel vriendelijk persoon en t voelde zowel voor mij als onze dochters heel goed. Lovende reacties ook van iedereen op de steen. Ook plaatsing was binnen 4 maanden geregeld. Kortom: Aart, bedankt voor alles en zoals gezegd ga ik je aanbevelen bij een ieder die hiermee te maken krijgt. Hartelijke groet Els de Groot

 • clasien Bierman 12-07-2018

  beste Aard
  Heel erg bedankt voor de fijne bemiddeling en ideeën om voor onze moeder een steentje te maken. we hadden een fijn contact,en het voelde ook vertrouwd .en de service was prima.
  groeten Clasien Bierman

  Terschelling

 • Nina 06-06-2018

  Beste Aart, ik wil u erg bedanken voor uw tijd en inzet om dit zo mooi af te kunnen sluiten! Het is echt prachtig geworden! U neemt echt de tijd voor uw klanten en maakt er iets erg waardevols van. Ik raad iedereen aan door u te geholpen worden want ze zullen erg tevreden ermee zijn!

 • Wilma Nab 19-04-2018

  Beste Aart,

  Namens mijn vader en broer wil ik je bedanken voor je hartelijk ontvangst en adviezen bij het kiezen van de steen voor mama, verwerkt met een prachtige roos.
  Wij zijn uiterst tevreden.
  De afwerking, het meedenken en plaatsing getuigt van Vakmanschap!!
  Nogmaals onze dank!!

  Met vriendelijke groet,

  Wuf, Willem en Wilma Nab

 • Gerda Veltman-Rorije 16-04-2018

  Als je vriendelijk,meelevend en snel geholpen wilt worden ben je bij Aart op het juiste adres.Vakmanschap en tips horen hier ook bij.Dat alles voor een gunstige prijs.
  Een grafmonument van 27 jaar heb je weer prachtig gemaakt als nieuw,met 1 verschil dat er een inscriptie van ons moeder bij is gekomen. Bedankt Aart .

 • familie van den Brink 10-01-2018

  Wat zijn we warm ontvangen toen we een steen kwamen uitzoeken voor mijn vrouw en onze moeder.
  Er werd alle tijd voor ons genomen om rustig tijdens een kop thee tot een duidelijk beeld van onze wensen te komen daarnaast werden we voorzien van deskundig advies en hielpen voorbeelden ons om tot een keuze te komen. Aart ging direct over tot actie en geen aanpassing was hem teveel.
  Na een week was alles al geregeld
  Dank je wel Aart, voor je goede zorgen, persoonlijk contact en snelle levering!

 • familie garretsen versteeg 13-10-2017

  Wij hebben een steen voor ons moeder gehaald we werden vriendelijk ontvangen koffie en thee erbij een mooi steen uitgezocht de letters en foto erbij de steen had meneer nog liggen we waren zaterdag geweest en dinsdag was de steen al op zijn plek bedankt voor de snelle en goede levering

 • De Leeuw - Verheij 22-09-2017

  Een grafsteentje voor ons zoontje dat we zelf hebben samengesteld. Dat was het mooie resultaat na een bezoek aan AMW Grafzerken. We werden fijn geholpen, er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Ook goede tips waardoor we ons idee konden bijstellen.
  We hebben het heel erg gewaardeerd dat we zelf mee mochten helpen bij het plaatsen van het grafsteentje. Dat was voor ons een bijzonder moment.
  Bedankt Aart!

 • Maas-Pinas 21-09-2017

  Bij binnenkomst op de zaak was het meteen duidelijk dat we aan het juiste adres waren voor een persoonlijk en zeer prettig stuk maatwerk. We werden erg goed geholpen en verlieten met een gerust gevoel de zaak.
  Het monument is inmiddels geplaatst en het is een mooi stukje vakwerk en precies zoals we het ons hadden voorgesteld!

  We hebben dan ook al heel wat mensen verteld over deze goede zorgen en prachtig vakmanschap!

 • Arpine 13-09-2017

  Wat een uitstekende service verzorgt Aart. Zowel de desbetreffende familie, als wij zijn erg te spreken over de flexibiliteit en vakmanschap van Aart. Nogmaals vriendelijk bedankt voor alles!

 • José en Riet Van de Kraak 28-08-2017

  Nadat onze moeder was overleden hebben wij kontakt gezocht met Aart en een mooie steen uitgezocht.Aangezien de financiële middelen beperkt waren heeft Aart erg zijn best gedaan om mee te denken,wij waren met alle hulp van Aart erg geholpen. De steen is inmiddels geplaatst en wij zijn erg blij met het resultaat. Wij zijn Aart dankbaar voor alle medewerking ,en zullen hem ook ten zeerste aanbevelen bij andere.Aart nogmaals bedankt Riet en José van de Kraak.

 • Huib van Gene 18-05-2017

  Omdat mijn moeder in een bestaand graf bijgeplaatst is, moest de grafzerk met haar naam aangepast worden. Tijdens het verwijderen is de bestaande steen door vorst gebarsten, dat kan gebeuren. Aart heeft hier niet moeilijk over gedaan en een nieuwe steen met de bijbehorende inscripties op zijn kosten geplaatst. Ik vind dit heel erg coulant en service gericht. Uiteindelijk ziet het graf er heel netjes uit en ten volle tevredenheid van de familie. Wij zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding maar bovenal op de uitstekende service. De contacten waren heel gemoedelijk met een lach en af en toe een traan. Wij bevelen AMW Grafzerken aan bij die mensen die in droeve tijden een respectvolle afsluiting van uw dierbaren gaan regelen.

 • co schep 16-01-2017

  ik bedank u voor het helpen bij de grafsteeen van mijn moeder en heel erg bedank dat u mijn geholpen heb ook bij het plaatsen van de grafsteen dat u meegeweest ben en ook bedank dat ik dat in een paar keer mocht betalen bedankt namens co schep uit lopikerkapel

 • Sandra Kallemein-Stolk 14-01-2017

  Wat een bijzonder bedrijf en wat een vakman! Hele fijne ervaring gehad voor wat betreft meedenken, service en zeer warme ontvangst.

  Super bedankt voor alles!

  Groet!

Vorige   1 2 3 4 ... 9   Volgende